Jak vybrat kvalitní stoličku do sprchy a židli do vany pro seniory?

Při výběru zdravotních pomůcek, jako je stolička do sprchy nebo židle do vany, doporučujeme zakoupit pouze kvalitní výrobky opatřené protiskluzovým materiálem. Ty zajistí maximální komfort při osobní hygieně.

Pravidelná hygiena bez obav pomocí zdravotnických pomůcek 

Koupelna je místem, kde hrozí nejrůznější úrazy a to nejen seniorům, ale také lidem s omezenou pohyblivostí.
Kluzká podlaha ve sprchovém koutě i vana, představují riziko uklouznutí a jsou příčinou nejrůznějších pádů a nepříjemných zranění. Vybavte svou koupelnu bezpečnými doplňky, které usnadní sprchování osobám se zhoršenou
pohyblivostí a seniorům.

 

mceclip0Jak vybrat židli do sprchy pro seniory

Máte-li doma sprchový kout, pak vám jistě usnadní každodenní hygienu praktičtí pomocníci, jako jsou židle a stoličky do sprchyurčené pro seniory a osoby se sníženou pohyblivostí. Tyto zdravotnické pomůcky zvýší nezávislost a bezpečí v koupelně. Hygienickou pomůckou neděláme radost! Vyberte sedačku do sprchy pro seniory, kterou usnadníme život svým blízkým. Dobrou volbou bude například Sklopná sedačka do sprchy s opěrnými nožičkamikterá se montuje přímo na stěnu. Po sprchování jednoduše stoličku sklopíte ke stěně. Díky tomu nezabere žádné místo ve sprše. Stolička do sprchy pro seniory usnadní úkony osobní hygieny a nabídne komfort při sprchování. Při výběru ideální židle do sprchy pro seniory věnujte pozornost použitým materiálům, maximální nosnosti a protiskluzové úpravě. 

 

 

 

 

 mceclip1

 

 

Dalším praktickým doplňkem v koupelně pro seniory bude například židle pro seniory do sprchového koutu s nastavitelnými nohami a protiskluzovými nástavci, poskytující nastavení výšky podle potřeb klienta. Stoličky do sprchy pro seniory jsou vždy důmyslně navrženy s plastovou sedačkou s otvory pro odtok vody a pevného ocelového rámu. Úchytky na stranách jsou opatřeny pro vyšší bezpečnost a jednoduché použití.

 

  

 

 

 
 


Dodáváme kvalitní sedačky do vany pro seniory

Bezpečnost při koupání je nutné zajistit u starších osob i u pacientů se špatnou pohyblivostí. Proto doporučujeme zakoupit sedačky do vany nebo speciální sedačky do vany pro senioryzajišťující maximální stabilitu a oporu při osobní hygieně.

mceclip3

 

Sedačka do vany pro seniory s nastavitelnou výškou se stane nedílnou součástí vaší koupelny. Tato sedačka do vany s výřezem a opěrkou, svou konstrukcí usnadňuje uživatelům běžné úkony při intimní hygieně a zároveň při jejím použití klesá riziko pádu při koupání.

 

 mceclip4

Kompaktní sedačka do vany s důrazem na kvalitní zpracování a použité materiály, je námi doporučovaná Sedačka do vany závěsná s opěrkou, s nosností do 100 kg. Její alternativou bude sedačka do vany s výřezem a opěrkou, zajišťující maximální pohodlí při mytí intimních partií. Snadný pohyb umožňuje malá sedačka do vany pro seniorykterou ocení také maminky s malými dětmi. Pro bezpečné použití u těžších pacientů, poslouží sedačka do vany s nastavitelnou šířkouTento typ sedačky po použití jednoduše opřete ke stěně nebo za skříňku, aby nerušila vzhled koupelny a nezabírala potřebné místo pro bezpečný pohyb. Snadné použití nabízí sedačka do vany pro seniory s opěrkoukterá může mít podobu klasické židle s opěradlem.

 

 

 


Židle do vany a stoličky do sprchy musí být kvalitní 

Židle do vany i stoličky do sprchy musí být vyrobeny především z robustních, pevných materiálů, které zaručí maximální bezpečí a samozřejmě tolik potřebný komfort, při osobní a intimní hygieně.

mceclip5

Dobrým řešením pro snadné sprchování, bude výběr židle do sprchy pro seniory s výhřezem a područkami. Díky prakticky řešeným nastavitelným nožičkám s protiskluzovými nástavci, bude skvělou alternativou pro ty, kteří mají obavu z klasické židle pro seniory do sprchového koutu, která se nemusí zdát být příliš bezpečná. 

Vybírejte pouze certifikované zdravotnické pomůcky a sedačky do vany

Zajistěte svým blízkým maximální komfort při osobní hygieně v každé koupelně. Existuje několik tipů sedaček do vany a židlí do sprchových koutů. Klasická sedačka s nastavitelnou výškou je vhodná pro sezení ve sprše i mimo ní. Skládací židlička je určena pro osoby s dobrou pohyblivostí, kteří chtějí mít komfort při osobní hygieně zvláště ve sprchovém koutě. Pro špatně se pohybující lidi, doporučujeme zakoupit židle s područkami do sprchového koutu nebo sedačky do vany s výřezem a opěrkouVybírejte menší stoličky do malých sprchových koutů, nebo závěsné židle určené pro připevnění do zdi.To vše najdete na našem e-shopu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.
×

Splátková kalkulačka ESSOX